8 augustus

Mijn Sportdagboek nr. 79

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Afgelopen week was weer een sportieve week met o.a. ook leuke tenniswedstrijden! Die ook nog eens mega spannend waren.

Maandag 29 juli 2019

Maandag deed ik weer de BBG Training. Het was tijd voor trainingsdag 1 van week drie: de Leg & cardio training. De training ging goed en ik had geen spierpijn. Dus volgens mij ben ik al sterker aan het worden.

Dinsdag 30 juli 2019

Dinsdag heb ik niet getraind. Rustdagen zijn ook belangrijk 😉

Woensdag 31 juli 2019

Woensdag deed ik dag twee van week drie: Arms & Abs. Ik vind de sit ups met een twist nog steeds heel zwaar en pittig. Maar ik heb wel het gevoel dat ze effectief zijn en voel me na een training dan ook goed voldaan.


Donderdag 1 augustus 2019

Donderdag was het tijd voor mijn tweede tenniswedstrijd van het tennistoernooi waar we aan mee deden. Het was een hele spannende wedstrijd. De eerste set verloren we met 5-7. Daarna kwamen we goed terug en wonnen we de tweede set met 6-3. Toen moesten we een super tie break spelen. In die tie break kwamen we twee match points achter. Die hebben we allebei weg weten te werken en uiteindelijk hebben we de super tie break gewonnen met 13-11! Echt ik was zo blij!

Vrijdag 2 augustus 2019

Vrijdag heb ik niet gesport.


Zaterdag 3 augustus 2019

Zaterdag ochtend doe ik normaal Mpower, maar nu mocht ik de halve finale spelen in het tennistoernooi. Wederom een hele spannende wedstrijd. De eerste set verloren we met 5-7, terwijl we setpunten gehad hebben. Uiteindelijk herpakte we ons zelf en wonnen we de tweede set met 6-4. Toen moesten we een derde set spelen en ging het ineens lopen bij ons. Mijn service werd weer krachtiger en we wonnen de derde set met 6-2! Yes! Op naar de finale!

’s Middags ben ik samen met Liz gaan paardrijden op Iros. Dat vond Liz zo ontzettend leuk! En ik ook. 🙂

Zondag 4 augustus 2019

Zondag was het tijd voor de finale. Wat had ik er enorm veel zin in! Maar helaas: Mijn maatje appte me dat ze zich niet goed voelde en de finale niet door kon gaan. Een enorme domper op zo’n leuk toernooi. Ik baalde er wel erg van. Maar ik houd me eraan vast dat de andere wedstrijden super leuk waren en dat we toch maar mooi de finale gehaald hebben.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Een mooie week met veel tennis. Daar word ik altijd blij van. Op naar komende week!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*