12 november

Rimmel 24HR Super curler mascara

Review , , , , , , , , , ,

Mooie, volle, gekrulde wimpers. Ja, dat wil ik wel en dat willen de meesten wel. Ik mag mezelf gelukkig prijzen met mijn lange zwarte wimpers. Daar ben ik dan ook heel blij mee. En ondanks dat ze best wel al een mooie krul hebben, wil ik ze soms nog meer gekruld zien. Gewoon omdat ik daar op dat moment dan zin in heb, of omdat ik vind dat ik er moe uitzie (als ik een wimperkrultang gebruik heb ik soms het idee dat mijn ogen meer “open gaan”).

Maar ik weet niet hoe het met jullie zit, maar zo’n wimperkrultang vind ik soms best wel eng. Ik heb wel eens verhalen gehoord van onhandige meisjes die met zo’n tang hun wimpers eruit trokken. Brrr… Ik ben ook niet heel handig, maar als ik mijn wimpers krul ben ik heel voorzichtig! Ik zou dus best wel gekrulde wimpers willen zonder dat ik een wimperkrultang nodig heb. Biedt deze mascara uitkomst op dat gebied?

 

Rimmel 24HR Super curler mascara

Als eerste de verpakking. Niet geheel onbelangrijk: een leuke, opvallende verpakking staat immers leuk in je collectie en je zult hem ook sneller pakken. Bijna alle mascara’s zijn tegenwoordig leuk en opvallend verpakt, dus ook deze nieuwe mascara van Rimmel kan niet achterblijven. De huls is paars en in het glanzend brons staat de merknaam en het type erop vermeld. Allemaal geheel in stijl. I like it.

Dan het borsteltje. Het borsteltje is oogvormig zodat je in een keer alle wimperhaartjes kunt meepakken. Van de haaraanzet tot in de puntjes. De borstel is ook niet van plastic, maar hij heeft haartjes.

 

Mijn oog zonder mascara

Het aanbrengen van de mascara vind ik erg gemakkelijk gaan. Mijn wimpers worden mooi omhuld met een laagje mascara. Ze zijn nog zwarter dan ze al zijn en zien er mooi uit. Maar ik had nu een krullend effect verwacht. Ik dacht dat de mascara ervoor zou zorgen dat mijn wimpers een beetje omhoog gekruld gingen staan. Maar dit zie ik echter niet.

Mijn oog met mascara

Behalve dat de mascara mijn wimpers mooi, vol, zwart maakt doet hij niet veel bijzonders. Wat dat betreft was ik meer onder de indruk van de Wake me up mascara. Die maakte mijn wimpers echt super mooi. Deze mascara maakt mijn wimpers alleen wat zwarter.

 

Conclusie

Qua uiterlijk en vormgeving ziet de mascara er top uit. Het borsteltje is ook fijn, maar kan ik nu zonder mijn wimperkruller? Ik vind van niet. Ik mis het krullende effect een beetje bij deze mascara. Jammer, wie weet wordt de formule nog verbeterd en komt er in de toekomst een verbeterde versie op de markt. Als basic mascara kun je deze mascara in ieder geval prima gebruiken. Verwacht alleen geen gekrulde wimpers.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*