29 mei

Rimmel Rita Ora 322 Neon Fest

Review , , , , , , , , , , , ,

Roze nagellak kun je nooit genoeg hebben, zeker niet als ze super cute en gaaf zijn zoals deze. Dit is 322 Neon Fest. Een kleur die is voort gekomen uit de samenwerking tussen Rimmel en Rita Ora. Rita heeft deze kleur zelf uitgekozen.

Het flesje ziet eruit zoals alle 60 sec. nagellakjes van Rimmel. Maar deze heeft op de dop super schattige Daisy’s met een roze hartje. Leuk van Rita dat ze voor “mijn” bloem heeft gekozen! 😉

De lak brengt makkelijk aan met het slanke Rimmel kwastje. Binnen twee laagjes zijn mijn nagels goed bedekt. Echt neon vind ik de lak niet, maar dat hoeft ook niet want ik vind hem erg mooi. Mijn nagels zien er met deze lak super mooi uit, het lijkt eigenlijk net een gellak.

Dat de lak snel droog is, is ook mooi meegenomen. Ik hou van nagellak maar geduld is niet mijn sterkste punt. Door deze nagellak kan ik gewoon snel weer wat dingen oppakken zonder mijn nagels te beschadigen.

De houdbaarheid van de lak is ook erg goed. Zo’n 4 dagen zit de nagellak perfect op mijn nagels. En dat wil wat zeggen, meestal is nagellak er bij mij snel af als ik Iros (paard) heb verzorgd. Nu dus niet!

 

Conclusie

Ik ben erg te spreken over dit lakje en ik ga hem zeker vaak dragen. De houdbaarheid en kleur maken hem voor mij helemaal top.

 

Samenvatting

Product: 322 Neon Fest

Merk: Rimmel by Rita Ora

Verkrijgbaar: diverse drogisterijen

Prijs: € 3,99

Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*