15 februari

Shop jij (meer) online door de lockdown?

Persoonlijk , , , , , , , , , ,

Inmiddels zitten we met zijn allen al een hele tijd in lockdown door het coronavirus. We werken veelal thuis en de winkels zijn gesloten. Dat heeft ertoe geleid dat steeds meer mensen online shoppen.

Ik shopte altijd al veel online. Want dat vond ik makkelijk en vaak zijn spullen die je online koopt ook veel voordeliger. Zo koop ik regelmatig bij veepee.nl, (wel even registreren!). Daar zijn wekelijks verschillende sales op het gebied van mode, lifestyle tot reizen. Ideaal! Vaak moest onze bezorger mijn pakketjes afgeven bij een van mijn buren (sorry!) of ik moest het ophalen bij een depot.

Dat hoeft nu natuurlijk niet meer. Door de lockdown werk ik thuis en kan ik zelf mijn pakketjes aannemen. En eerlijk gezegd vind ik dat best ideaal. Inmiddels kennen we onze postbezorger ook goed, wat het ook makkelijker maakt om afspraken te maken over de levering van pakketjes. Dat vind ik handig!

Maar omdat dit zo handig is, ben ik dus ook meer online gaan bestellen. Zeker tijdens deze tweede lockdown. Hierbij kijk ik uiteraard nog wel naar de aanbiedingen. 😉 Ik vroeg me af: hoe zit dat met jullie? Kopen jullie ook meer online door de lockdown? Of deden jullie dat, net als ik, altijd al?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*