29 juli

Trouwen: wat droeg ik een jaar later?

Trouwen , , , , , , , , , ,

Een jaar getrouwd, de tijd is omgevlogen! Dit hebben we natuurlijk gevierd en het leek me leuk om die dag te dragen wat ik op mijn grote dag ook droeg. Mijn trouwjurk pas ik natuurlijk niet door mijn babybump, maar er waren zat dingen die ik wel gewoon nog kon dragen! Ik laat ze graag aan jullie zien.

 

Sally Hansen – Perfect Pair

Op mijn trouwdag droeg ik op mijn teennagels Sally Hansen Perfect Pair nagellak. Dus lakte ik mijn teennagels ook dit jaar in dit prachtige lichtroze kleurtje.

 

Swarovski oorbellen

Op mijn trouwdag droeg ik prachtige oorbellen van Swarovski waar ik nog steeds verliefd op ben. Deze kan ik nu ook nog steeds dragen, dus dat heb ik dan ook gedaan.

 

Chanel Chance Eau Tendre eau de toilette & Body lotion

Mijn geur op mijn trouwdag was Chanel Chance Eau Tendre. Een heerlijke geur die Rick erg lekker bij mij vindt ruiken. Voor mijn trouwdag had ik deze geur aangeschaft  en ook de bodylotion ervan. Zodat de geur lang zou blijven hangen. Dit jaar heb ik de geur weer opgedaan en ook de bodylotion weer gebruikt. Ik vind het leuk om deze producten voor deze speciale dag te blijven bewaren.

 

Havaianas Slim Crystal white

Voor mijn huwelijksfeest had ik Havaianas Slim Crystal white gekocht. Ik wist dat ik tijdens het feest mijn hakken zat zou zijn en deze schattige slippertjes leken mij een mooie oplossing. Dat waren ze ook! De slippers pas ik nu ook nog steeds dus deze heb ik ook dit jaar op mijn trouwdag gedragen (ook al zijn ze een beetje gelig geworden).

 

Aveda Nourish-Mint Lipgloss – 762 bronze blaze

Ook de lipgloss van mijn trouwen kon ik natuurlijk gewoon dragen. Die had ik namelijk gekocht om op mijn trouwdag mijn lippen te kunnen bijwerken. Ik blijf het een prachtige lipgloss vinden.

 

Zoals jullie zien waren er nog zat producten die ik een jaar na mijn trouwen, ondanks mijn zwangerschap, gewoon nog kon dragen. Het was een prachtige dag, maar ik ga volgend jaar toch proberen of ik mijn trouwjurk nog pas! 😉

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*