26 oktober

Upgrate je earparty met Finaste + Kortingscode

Fashion, Review , , , , , , , , ,

Dat ik gek ben op sieraden weten jullie inmiddels wel. Ik draag altijd sieraden, die ook graag met elkaar afwissel. Onlangs maakte ik kennis met Finaste en daar zag ik een groot assortiment oorbellen die ook gepersonaliseerd kunnen worden. Mijn interesse was meteen gewekt.

Graveerbare oorbellen

Kettingen en armbanden met een gegraveerde tekst kennen we allemaal wel toch? Bij Finaste zag ik oorbellen die gegraveerd kunnen worden. Dat is weer eens wat anders.

Ik heb al een ketting met initialen van Liz en Fay en een armband met hun vingerafdruk. Hoe leuk is het dan om daar oorbellen bij toe te voegen?

Ik besloot te kiezen voor oorbellen met drie initialen: R, L en F. De R is van mijn man Rick. Die wil ik ook graag bij me dragen.

De oorbellen zijn van Stainless Steel en dus van een goede, stevige kwaliteit. Dat merkte ik ook met het in doen van de oorbellen.

De oorbellen staan mooi bij de oorbellen die ik altijd draag en zien er erg mooi uit. De initialen staan er mooi, subtiel op vermeld en ik ben er heel blij mee.

Oorringen met hanger

Ik draag graag zilverkleurige sieraden en vind ringetjes met een hangertje leuk. Ook daarvan heeft Finaste een breed assortiment.

Ik koos voor mooie, minimalistische oorringetjes met een open hangertje. Deze oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver.

De oorringetjes zijn echt heel fijntjes. Toen ik ze in mijn oor probeerde te doen was ik bang de ringetjes te verbuigen. Dat is gelukkig niet gebeurd.

Het ruitvormige hangertje vind ik erg leuk. Ook deze oorringetjes vind ik heel mooi staan bij de oorbellen die ik al draag.

Kortingscode

De sieraden van Finaste zijn erg mooi en ik ben er dan ook heel blij mee. Er is voor ieder wat wils: ook voor mannen!

Wat denk je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde ketting met namen van kids (heb ik Rick cadeau gegeven).

Wil jij ook mooie sieraden van Finaste aanschaffen? Dan is korting wel erg leuk toch? Daarom mag ik jullie blij maken met een kortingscode waarmee je jouw sieraden met 15% korting kan bestellen!! Dat wil je! De code is:

DAISY15

Wat ga jij bestellen?

*De producten in dit artikel heb ik ontvangen voor een review.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*