5 mei

Aura by Swarovski Bijou Maquillage Crystal Gloss

Make-up , , , , , , , , , ,

Aura by Swarovski is de bekende en heerlijke geur van het prachtige sieradenmerk Swarovski. Ik vind de sieraden altijd prachtig, mijn trouwoorbellen waren zelfs van Swarovski. Van de geur heb ik een miniatuur in mijn verzameling, maar ik heb de geur al vaak genoeg geroken en ik vind hem heerlijk! Veel bekende parfumerie merken brengen ook sieraden van hun topgeur uit. Marc Jacobs heeft dit bijvoorbeeld ook van de Daisy geur gedaan. Swarovski ook!

Aura by Swarovski Bijou Maquillage crystal gloss

Dit prachtige product komt uit de Mariage collectie van Swarovski en als ik me niet vergis is deze limited edition. Het is een prachtige compact gloss in verpakt in een prachtige hanger die je om je nek kunt hangen. Deze gloss is nu te koop bij Etos voor een hele mooie aanbieding, slechts 10 euro! Volgens mij kost hij normaal ongeveer 60 euro.

Het uitpakken van dit prachtige sieraad is al een cadeautje op zich. Het doosje ziet er al prachtig uit met het licht roze en de mooie zilveren details. Maar als je dit doosje open maakt gaat het feestje nog even verder.

In het doosje vind je een soort papieren roze cupcake. Ja, daar vind ik het op lijken. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven.  Uit deze cupcake steekt aan de boven kant een lusje van stof waar Swarovski op staat gedrukt. Hier moet je aan trekken.

Dan opent de cupcake en zie je een rond zilver kleurig doosje. Het feest houd maar niet op!

IMG_4464

Als je dit zilver kleurige doosje opent komt het prachtige sieraad tevoorschijn. Je ziet gelijk dat dit bij de geur hoort. Het sieraad lijkt op de dop van de Aura fles. Zilver met een soort kristal erin verwerkt.

Dit medaillon zit aan een prachtig wit lint zodat je het als een ketting om je hals kan dragen.

Als je het medaillon open schuift komt de gloss tevoorschijn. Deze ziet er een beetje koraal roze uit. Een prachtige gloss die bijvoorbeeld ook voor een Bruid heel mooi kan zijn.

Omdat ik ook graag wil laten zien hoe de gloss er op je lippen uit ziet, heb ik eerst een foto gemaakt van mijn lippen zonder iets erop.

De gloss heb ik aangebracht met een kwastje. Op mijn lippen geeft het een mooi glanzend effect. Ik vind de koraalroze kleur niet helemaal terugkomen, maar ik vind de gloss er wel prachtig uitzien.

Als sieraad om mijn hals vind ik de ketting ook prachtig staan. Ja, ik weet zeker dat veel moeders heel blij zullen zijn met dit cadeau.

En het mooiste is nog, deze prachtige ketting is nu heel betaalbaar. Voor slechts 10 euro kun je hem kopen bij Etos. Ik zeg rennen voor je mama!

Reacties

  • Deze is ook heel mooi! En lekker goedkoop.
    Ik heb een paar maanden geleden ook een crystal gloss make-up jewel gekocht.
    Bij die van mij zitten er allemaal kleine swarovski steentjes in en dan met een neutrale lipgloss met glittertjes erin,bij de kruidvat gekocht voor ongeveer 8,00 euro. Ik ben gek op swarovski,ben net een ekster 🙂 dus ik heb hem gelijk gekocht,maar deze is ook schattig met die bloemetjes en die grote steen!!

  • Als je moeder dit niet mooi vind,dan weet ik het niet meer.Is toch prachtig, mooi kadootje 🙂

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*