31 januari

Miss Dior Eau de Parfum

Beauty, Review , , , , , , ,

Miss Dior Eau de Parfum

Vorig jaar heeft Dior het parfum Miss Dior Eau de Parfum uitgebracht. De vorige versies kende ik al, maar na het lezen van vele reviews was ik heel benieuwd naar deze nieuwe variant. Dus besloot ik deze mezelf cadeau te doen.

Miss Dior Eau de Parfum

Miss Dior Eau de Parfum is een heerlijke bloemengeur speciaal voor vrouwen. Het is een oriëntaals bloemige geur. De topnoten zijn Iris, Pioenroos en Lelietje-van-dalen; hartnoten zijn Abricoos, Roos en Perzik; Basisnoten zijn Vanille, Tonkaboon, Muskus, Benzoine en Sandelhout.

Voordat ik dieper in ga op de geur, wil ik het even hebben over de flacon. Want hoe leuk is deze! Het is een klein, schattig flesje met daaromheen een mooi strikje. Dit strikje is speciaal voor deze geur ontworpen. Het is een heuse couture strik van Miss Dior, een bijzonder couture stuk, is geborduurd met duizenden gekleurde steken die net zo levendig zijn als bloemen. Ik vind het zo mooi.

Terug naar de geur. Ik vind de geur heerlijk zoet en ik ruik ook de bloemen. Doordat het eau de parfum is, verwacht je dat hij lang blijft hangen. En dat is ook zo. Tenminste bij mij wel.

Op mijn huid ruikt de geur ook heerlijk bloemig en later op de dag lekker zoet. De geur geeft me een warm en luxe gevoel. Dat mag ook wel, want ik betaalde € 59,58 voor 30ml.

Deze geur draag ik vooral in het weekend, of naar een feestje. Ik vind de geur daar het beste bij passen. Deze geur is een aanwinst in mijn collectie en ik ben er erg blij mee.

Conclusie

Deze nieuwe variant van Miss Dior Eau de Parfum valt bij mij zeer in de smaak. Ik ben er erg blij mee en doordat het een eau de parfum is, blijft de geur lang hangen waardoor bij sprayen niet nodig is. Dus ondanks dat ik maar 30ml heb, verwacht ik dat ik hier lang mee ga doen.

Samenvatting

Product: Miss Dior Eau de Parfum
Merk: Dior
Verkrijgbaar: Diverse luxe parfumerieën
Prijs: € 59,58 (bij Douglas)
Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*