13 oktober

Miss Sporty BFF Lipstick

Review , , , , , , , ,

Miss Sporty komt met een geheel nieuwe collectie lipsticks. Lipsticks die de hele dag onze lippen verfraaien en zelfs aan het einde van de dag nog perfect zitten. Een nieuwe BFF voor alle dames. Aldus Miss Sporty. Miss Sporty omschrijft deze lipstick dan ook als volgt:

Miss Sporty BFF Lipstick…

De lipstick blijft superlang op je lippen zitten en ziet er zelfs aan het einde van de dag nog perfect
uit. Bovendien is het ‘super easy’ om deze lipstick op te doen want al met één laagje krijgen je
lippen een mooie kleur.
De BFF lipstick heeft een romige textuur die je lippen hydrateren en prachtig laten glanzen, zonder
dat ze plakkerig aanvoelen. Door de ‘color-matched’ transparante huls kun je de lipkleuren gelijk
zien. Tien trendy kleuren die perfect passen bij het modebeeld. En oh ja… de BFF Lipsticks ruiken
HEERLIJK!

Dat klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren. Hoe fijn zou het zijn als je niet meer constant je lipstick hoeft bij te werken? Super toch! Deze nieuwe lipsticks zijn verkrijgbaar in 10 kleuren. En deze kleuren zijn verdeeld in 4 kleurcategorieën. Je kunt kiezen uit een lipstick  uit de NUDES, PINKS, REDS of TRENDS categorie… of kies
gewoon een kleur die bij je teint en/of outfit past.

Hoe zijn de lipsticks in gebruik?

Ik heb vijf van de kleuren uit de nieuwe collectie ontvangen om aan jullie te laten zien en voor jullie te testen. De lipsticks zijn allemaal het zelfde verpakt. Ze hebben een doorzichtige dop in de kleur van de lipstick. Op de dop staat in het zilver Miss Sporty vermeld. De stick zit in een zilveren huls met draaidop aan de onderkant. Genoeg over de verpakking, tijd om de lipsticks te testen.

Voor een goede vergelijking begin ik met een full face foto zonder lipstick en een close-up van mijn lippen zonder lipstick.

 

101 My Adorable Nude

Zoals de naam van deze kleur al duidelijk maakt is dit een van de lipsticks uit de Nudes categorie. Het is een licht kleurtje met een beetje een koraaltoon erin.

Op mijn lippen ziet deze lipstick er echter niet echt nude uit. Naar mijn mening is het een te lichte nude toon voor mij.

De lipstick smeert wel gemakkelijk uit en voelt zacht aan. Je moet wel een goed laagje aanbrengen anders zie je de lijntjes van je lippen en dat vind ik niet mooi. Ik heb de lipstick uit de huls aangebracht. Met een kwastje krijg je misschien een mooier effect.

 

200 My Favorite Pink

Deze roze kleur hoort bij de Pinks categorie. Het is een echte roze knalkleur al doet de huls anders vermoeden. Doordat de huls doorzichtig is verwacht je dat bij de lipstick ook een beetje vind ik.

Deze kleur knalt echt van mijn lippen af. Mijn ooglook valt ineens totaal niet meer op. I’ts all in the lips. Bam!

In tegenstelling tot haar nude zusje trekt deze roze kleur niet in de lijntjes van mijn lippen. Hij smeert wel net zo fijn uit en geeft mijn lippen een zacht laagje.

 

400 My Nice Plum

Dit is wat je noemt een echte vampy kleur. De kleur hoort bij de categorie Trends. Je moet het aandurven. Het is een donkere kleur waarin ik duidelijk iets van kersen herken.

Ondanks dat dit een kleur is die ik niet snel zelf zou kiezen, vind ik hem wel mooi staan. Het geeft me een sjieke uitstraling. Rick vind het te donker maar ik vind het eigenlijk wel mooi. Ik zie me deze lipstick wel dragen naar een gala ofzo.

Op mijn lippen trekt hij niet in de lijntjes en smeert hij ook gemakkelijk uit. De lipstick blijft goed zitten op zijn plek. Ik had echt remover nodig om hem te verwijderen.

 

300 My Lovely Red

Een rode kleur moet echt precies goed zijn. Als dit niet het geval is kan een rode lipstick je tanden geel doen lijken. Deze kleur heeft een beetje een gele ondertoon. Ik ben bang dat deze niet geschikt is voor mij. Deze rode kleur hoort bij de categorie Reds.

Nee, deze kleur is niet geschikt voor mij. Ik ben een warm kleurtype en vrij donker. Deze kleur is naar mijn mening meer geschikt voor een blonde dame. Wel is de kleur goed dekkend zoals jullie kunnen zien.

De kleur trekt niet in de lijntjes en blijft goed zitten. Helaas maakt hij mijn tanden geel dus is deze niet geschikt voor mij.

 

500 My Sweet Mocha

Ik heb de mooiste kleur voor het laatste bewaard vind ik zelf. Toen ik deze kleur zag sprak hij mij al aan. Er zit een lichte glans in, daar hou ik wel van. Deze kleur hoort tevens bij de categorie Trends.

Ja, dit is een kleur voor mij. Mijn lippen worden op een mooie manier geaccentueerd en krijgen een mooi glansje. De lipstick is aanwezig, maar wel subtiel hier hou ik van.

Mijn lippen voelen zacht aan en de lipstick blijft toch lang zitten. Dit zonder in de lijntjes te trekken. Yeah, deze lipstick is mijn nieuwe lipstick BFF ;-).

 

Conclusie

Deze nieuwe BFF Lipstick collectie van Miss Sporty is een leuke aanwinst. De lipsticks voelen zacht aan op mijn lippen en ze zijn goed gepigmenteerd. Ik denk dat veel meiden wel een mooi kleurtje in deze collectie kunnen vinden. Voor slechts € 2,99 heb je weer een fijne nieuwe lipstick in je collectie. De lipsticks zijn vanaf vandaag (13 oktober) verkrijgbaar, dus neem snel een kijkje! Ik moet duidelijk in de Trends categorie kijken.

 

Samenvatting

Product: BFF Lipsticks
Merk: Miss Sporty
Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen
Prijs: € 2,99
Cijfer: 8

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*