23 december

Kerstlook foute kersttrui

Beauty , , , , , , , , , , , , ,

Zonder een BeautyGlow kerstlook is kerst niet compleet. Dit jaar heb ik een look voor jullie die past bij mijn foute kersttrui. Ik hoop dat jullie er inspiratie mee opdoen! Ik heb mijn kersttrui trouwens gekocht bij Hema!

 

Producten

Voor deze kerstlook heb ik de volgende producten gebruikt.

Oriflame perfect fusion foundation Ivory

 

Voor een mooie kerstlook is een egale basis belangrijk. Daarom heb ik foundation aangebracht. Ik heb hiervoor de foundation van Oriflame gebruik in de kleur ivory.

 

Yves Saint Laurent – Touche Eclat

Om mijn blik wat frisser te maken gebruik ik een concealer onder mijn ogen. Daar heb ik echt een topproduct voor uitgekozen, namelijk: Yves Saint Laurent Touche Eclat.

 

 

Miss Sporty So matte perfect stay poeder

Afpoederen maar! Met deze fijne budget variant van Miss Sporty.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion Anti Aging

Tijd om met de ooglook te beginnen. Als eerste breng ik oogschaduwbasis aan. Ik gebruik Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti Aging.

 

Dior 553 Élegante

Tijd voor het eerste oogschaduwpalette. Ik kies voor het mooie node Dior Elegante palette. Hiervan breng ik de middelste kleur aan in mijn binnenste ooghoek. Daarna kies ik de kleur links bovenin om in het midden van mijn ooglid aan te brengen. Tot slot gebruik ik de donkerbruine kleur in mijn buitenste ooghoek en in mijn crease. Ook breng ik hem onder mijn onderste wimperrand aan.

 

Dior 454 Royal Kaki

Tijd voor het tweede oogschaduwpalette. Dit keer Dior Royal Kaki. Ik gebruik de gouden kleur uit dit palette en breng dit op het midden van mijn ooglid aan en aan een beetje onder mijn onderste wimperrand.

 

NYC HD Automatic Eyeliner

Op mijn waterlijn breng ik oogpotlood aan. Hiervoor gebruik ik NYC HD Automatic eyeliner.

 

Chanel volume de Chanel waterproof

De mascara die ik draag is Chanel volume de Chanel.

Essence – Shape & Shadows

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik het Shapes & Shadows palette. Met het schuine kwastje breng ik de kleur Audrey Highbrow aan in mijn wenkbrauwen. De highlighter uit dit palette breng ik aan op mijn wenkbrauwbot.

 

Close-up ooglook

Tijd voor een tussentijdse close-up.

 

Vervolg producten

Voor de rest van de look heb ik de volgende producten gebruikt.

 

Essence matte bronzer brunettes

Voor het shapen gebruik ik Essence matte bronzer.

 

Chanel 10 Tweed Pink

Tijd voor een oude favoriet als blush, namelijk Chanel Tweed Pink. Deze geeft een lieve bloos kleur op je wangen.

 

Chanel 73 Star Dust

Als highlighter over de blush heen en op mijn jukbeenderen gebruik ik Star Dust van Chanel. Deze komt uit een kerstcollectie van Chanel.

 

Chanel Rouge Allure Extrait De Gloss – 517 Triomphal

Tot slot de lippen, voor mij best gewaagd: rode lippen! Ik gebruik Chanel Triomphal.

Close-up lippen

Dit is mijn kerstlook voor dit jaar! Ik vind hem best geslaagd en met leuke kerstoorbellen erbij ben je helemaal klaar voor een vrolijk kerstfeest.

Ik hoop dat jullie inspiratie hebben opgedaan! Fijne kerstdagen!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*