7 maart

Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20

Review, Beauty , , , , , , , ,

Wat mij betreft heeft de winter nu wel lang genoeg geduurd. Ik vind het veel te koud en heb gewoon behoefte aan zonnige dagen. Ook omdat ik dan weer wat meer een kleurtje krijg in mijn gezicht. Want eerlijk gezegd zie ik er in de winter erg bleek uit. En zeker nu ik corona heb gehad. Ik lijk af en toe wel doorschijnend. Gelukkig zijn daar oplossingen voor, zoals een getinte dagverzorging! Ik testte de getinte dagverzorging van Louis Widmer voor jullie uit.

Louis Widmer is een internationaal cosmetica- en farmaceuticabedrijf uit Zwitserland. Het familiebedrijf, met hoofdkantoor in de buurt van Zürich, staat bekend om zijn hoogwaardige huidverzorgings- en dermatologieproducten. Ik was al bekend met Louis Widmer door de zonbeschermingsproducten, maar ik had nog geen andere verzorgingsproducten van dit merk geprobeerd. Tijd om daar verandering in te brengen.

Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 Bronze 02

Omdat ik er in de winter altijd zo bleek uit zie, koos ik ervoor om een getinte dagverzorging van Louis Widmer uit te proberen. Deze dagverzorging is vergelijkbaar met een CC Cream en heeft anti-aging eigenschappen.

Daarnaast heeft deze dagverzorging SPF 20 en is deze geschikt voor elk huidtype. Ik heb gekozen voor de versie zonder parfum en de kleur Bronze 02.

Mijn ervaring

Ik heb de getinte dagverzorging uitgebreid getest en deel daarom mijn eerlijke mening met jullie. Laat ik beginnen over de verpakking. Ik vind deze er mooi en clean uit zien.

Dan de spuitkop, of eigenlijk het tuutje waar de crème uit komt. Dit heeft een lange puntige vorm wat het makkelijk maakt om de crème te doseren vind ik.

Tijd om te laten zien hoe de dagverzorging er op mijn gezicht uit ziet. Op bovenstaande foto zie je mijn (bleke) gezicht zonder dat ik de getinte dagcreme heb aangebracht.

Dan een foto met de crème op mijn gezicht. Je ziet duidelijk dat mijn gezicht er wat warmer en zelfs egaler uit ziet.

En tot slot nog een foto met make-up erbij. Doordat de crème op zich al voldoende kleur/dekking geeft (vind ik) is foundation niet nodig en dat heb ik dan ook niet gebruikt.

Conclusie

Ik vind de getinte dagverzorging van Louis Widmer fijn in gebruik en het geeft mijn gezicht net wat meer een frisse, gezonde uitstraling. Zo kan ik de laatste winterweken wel weer door. Ik ben er blij mee. Je kan deze getinte dagverzorging onder andere kopen bij Etos en de prijs is € 21,49.

Nieuwe website Louis Widmer

Sinds kort heeft Louis Widmer een nieuwe website, wist je dat al? Hierop vind je van producten een uitgebreide omschrijving en kom je meer te weten over dit fijne merk. Daarnaast vind je op de website ook een TOOL waarmee je je persoonlijke verzorgingsroutine kunt samenstellen. Deze TOOL zoekt uit het hele assortiment, speciaal voor jou, producten die voor jou het meest geschikt zijn. Hoe fijn is dat! Neem daarom zeker een kijkje!

Samenvatting

Product: Getinte Dagverzorging UV20
Merk: Louis Widmer
Verkrijgbaar: o.a. bij Etos
Prijs: € 21,49
Cijfer: 8

*Dit product heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*