6 juli

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Beauty, Review , , , , , ,

De Daisy geuren van Marc Jacobs, heerlijk vind ik ze over het algemeen. Ik heb al over verschillende varianten van deze geuren een blog geschreven. Bijvoorbeeld over Daisy Daze en de nieuwe Daisy Love Petals. In dit rijtje mag wat mij betreft de lieflijke Daisy Eau So Fresh niet ontbreken.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Zoals de naam eigenlijk al zegt: Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh is de frissere, zoete variant van de originele Daisy geur. Dit geurtje is heerlijk voor de lente/zomer dagen vind ik.

De kleur van de flacon is lichtroze, wat de flacon een lieve uitstraling geeft. Op de dop zitten, uiteraard, allemaal Daisy bloemen in lichtroze, wit en geel met allemaal een gouden hart. Dit maakt de flacon een echt plaatje. Deze staat dan ook op mijn make-up tafel te pronken naast alle andere Daisy flessen.

De geur is uit de volgende noten opgebouwd:

  • Topnoten: Robijnrode grapefruit, frambozen, groene bladeren en peer
  • Hartnoten: Viooltjes, wilde rozen, appelbloesem, lychee en jasmijnbloemblaadjes
  • Basis: Muskus, pruimen en cederhout

Ik vind de geur heerlijk fris en fruitig ruiken. Precies wat ik zoek in de zomer. Het is een fijne geur, die lang blijft hangen maar toch niet te overheersend is.

Daisy Eau So Fresh is een geur die wat mij betreft de hele zomer wel gedragen kan worden. Ik denk ook dat ik deze veel ga dragen, in afwisseling met Daisy Daze. Het is een heerlijke zomergeur waar ik heel blij van word.

Samenvatting

Product: Daisy Eau So Fresh
Merk: Marc Jacobs
Verkrijgbaar: Luxe parfumerien
Prijs: +/- € 80,- voor 75ml
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*