3 juni

Mijn favoriete zwangerschapsoutfits

BabyGlow, Fashion , , , , , , , , ,

Niet iedere vrouw zal deze mening delen, maar ik wilde het dragen van zwangerschapskleding zo lang mogelijk uitstellen. Nu vragen jullie je misschien af waarom. Nou om de volgende reden: zwangerschapskleding MOET je een gegeven moment wel dragen. Dan kom je er niet onderuit. Omdat ik wist dat, dat moment er toch aan kwam, wilde ik het zo lang mogelijk uitstellen.

 

Inmiddels is mijn buik zo erg gegroeid dat ik mijn normale spijkerbroeken echt niet meer aan kan. De knoop gaat op den duur drukken in mijn onderbuik en dat zit gewoon niet lekker. Helaas, maar gelukkig heb ik drie leuke zwangerschapsbroeken, waarvan twee spijker varianten die ik van een lief vriendinnetje te leen heb. Dus ik kan aardig combineren. Toch vind ik het leuk om qua kleding alternatieven te zoeken die niet tot de categorie zwangerschapskleding behoren. En die zijn er genoeg!

 

Jurkjes

Ik ben een echt meisje meisje. Een spijkerbroek vind ik heerlijk om te dragen, maar in de zomer kun je me uittekenen in jurkjes. Aangezien ik zwanger ben in de zomerperiode, leek het mij leuk om jurkjes en rokken te zoeken die ik in die periode kan dragen. Zwangerschapsjurkjes vind ik niet zo leuk, tenminste, niet de varianten die ik gezien heb. Dus ik besloot gewoon bij de ‘ normale ‘ kleding te kijken. En wat bleek: je kan nog best veel ‘ normale ‘ jurkjes aan als je zwanger bent. Het is een kwestie van slim kijken!

 

Zeeman basic jurkjes

Laat ik maar meteen met mijn budget topper beginnen. De basic jurkjes van de Zeeman. Ik las deze tip op internet en ben gelijk naar Zeeman gegaan om een jurkje te kopen. Gewoon in mijn normale maat (38). Deze jurkjes zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, grijs en koraal. En het mooiste van alles: ze kosten slechts € 5,99! Een koopje niet waar! De jurkjes zien eruit als lange t-shirts en zijn van katoen.

In mei zijn we op vakantie geweest naar Frankrijk. Ik de koraal kleurige variant om mee te nemen op vakantie. En eerlijk gezegd: ik vond het heel leuk staan! En maat 38 paste nog prima! Ook van Rick kreeg ik allemaal complimentjes. Deze jurkjes zijn omdat ze zo basic zijn ideaal te combineren. Ik droeg mijn variant met mijn lage All stars eronder maar je kan er ook gewoon slippertjes onder aan en er een leuk jasje op dragen. Het mooiste van alles: je mooie babybump komt goed uit in dit jurkje! Na mijn vakantie ben ik ook gelijk de zwarte variant gaan halen.

 

10 Days hippy dress

Ook lange jurken kun je prima dragen. Sommige dames dragen alleen maar lange jurken in de zomer, maar ik wissel graag af. Deze 10 Days jurk kocht ik in een mega sale. Ik zag hem hangen en wilde hem hebben, maar ja, die buik he. Rick zei dat ik gewoon moest gaan passen dus dat heb ik gedaan. En ik kon de jurk nog gewoon aan. En nog wel in maat 0 (= 36) ook!

Deze 10 Days hippy dress heeft twee elastieke banden. Een boven je decolleté en eentje in je taille. Ik was bang dat die in mijn taille misschien zou knellen of dat de rek eruit zou gaan. Maar dat is eigenlijk helemaal niet het geval. Ik ben echt mega blij met deze jurk en ik vind het ook super tof dat hij nu ook al zo leuk staat! Als ik bevallen ben kan ik deze jurk ook gewoon nog dragen. Misschien dat de taille band dan iets minder strak zit, maar dat is denk ik niet zo’n probleem. Ik ben mega happy!

 

Conclusie

Als je slim kijkt kun je dus nog best wel wat kleding kopen in de ‘normale’ kleding winkels. Ik vind het leuk om op deze manier mijn outfits samen te stellen. Dit zijn op dit moment denk ik wel mijn twee favoriete zwangerschapsoutfits. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken en ik ben benieuwd wat jullie van de outfits vonden. Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd.

Reacties

  • Je heb twee leuke jurkjes gekocht.
    De koraal kleurige staat je mooi qua kleur.

    Groetjes Matanja

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*