9 maart

Mijn sportdagboek nr. 2

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week ben ik weer lekker bezig geweest. En het resultaat mag er zijn, ik ben weer 1 kg kwijt! Zo komen we er wel!

 

Maandag

Maandag was het weer tijd om te gaan hardlopen. Ik liep een iets korter rondje dit keer: 2,74 km. Maar het ging wel erg lekker.

 

Dinsdag

Tijd voor krachttraining! Het BBG programma van Kayla stond weer op het programma. Ik zit nu in week 4 dus ik deed daar het maandag programma weer van. Voor vandaag stond op het programma Legs en Cardio. Dit ging wederom makkelijker dan de vorige keer.

 

Woensdag

 

Nog een keer BBG! Arms & Abs dit keer. De commando’s lukken me niet op mijn tenen, dus die doe ik op mijn knieën. Verder gaat het programma me goed af.

 

Donderdag

Geen BBG dit keer. Ik ging namelijk baantjes zwemmen met mijn moeder. We zwemmen altijd 30 minuten schoolslag baantjes zonder te pauzeren.

 

Vrijdag

Vandaag ging ik weer hardlopen. Ik liep 4,5 km. Dus ik ben best wel tevreden. Op naar de 7 km!

 

Zaterdag

Weer lekker paardrijden met Iros. Ik heb voor het eerst sinds mijn zwangerschap weer een galopje gedaan. Wat voelde dat goed!

 

Zondag

Vandaag was de laatste officiële speeldag van de wintercompetitie! Ik moest een enkel wedstrijd en een dubbel wedstrijd spelen. Helaas heb ik allebei verloren, maar ik heb wel lekker gespeeld en ben goed bezig geweest!

 

Dit was dus mijn sportweek van de afgelopen week. Zoals jullie kunnen lezen was het een actief weekje en ik voelde me ook erg goed en fit! Op naar nog een mooie sportweek!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*