17 maart

Mijn sportdagboek nr. 3

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Buiten word het al weer mooier en warmer weer. We gaan echt richting de zomer. Richting bikiniweer. Ik vind mijn lijf nog niet bikini-proof dus ik moet nog flink trainen. Gelukkig heb ik nog even de tijd voordat het zomer is. Ik heb de afgelopen week dan ook niet stil gezeten.

 

Maandag

Maandag was Liz weer bij mijn ouders, dus ik ging er weer hardlopend naar toe. Ik liep 3 km. Niet zo ver, maar dat had een reden. ’s Avonds ging ik namelijk tennissen met mijn maatje Karlijn. Dus ik heb toch genoeg gesport maandag vind ik.

 

Dinsdag

Dinsdag was het weer tijd voor een ouderwetse BBG krachtraining. Wat ik moest doen was weer een fijne Legs & Cardio training. Been oefeningen zijn altijd zwaar, maar ik vind ze wel altijd de meeste voldoening geven. Aangezien ik mijn benen graag weer strakker wil doe ik de oefeningen maar wat graag.

 

Woensdag

Vandaag werd ik erg blij van mezelf. Ik probeerde ’s middags mijn strakke Tommy Hilfinger skinny jeans weer. Deze kreeg ik eerst niet eens meer over mijn bovenbenen heen, maar nu paste hij weer! Oke, ik moet eerlijk zijn: ik mag nog wel wat strakker, maar de jeans ging weer aan en de knoop ging ook dicht zonder loeistrak te zitten. Dus ik was blij!

Dit motiveerde me enorm om ’s avonds weer lekker aan de slag te gaan met BBG. Arms & Abs dit keer. Als ik mijn armen en mijn schouders train, heb ik soms nog wel last van mijn schouder. Hieraan merk ik dat ik door mijn schouderblessure van vorig jaar, nog steeds de kracht in mijn rechter schouder moet opbouwen. Ik hoop dat dat ook snel weer beter wordt.

 

Donderdag

Vandaag weer BBG en dit keer Abs & Cardio. Veel buikspieroefeningen dus deze week. Ik hoop dat het snel effect heeft. Ja ik wil het allemaal snel voor elkaar hebben he? Tja sorry, ik heb nu eenmaal geen geduld hihi.

 

Vrijdag

Vandaag was ik vrij want Liz mocht diploma zwemmen voor Guppy 1. Super schattig! Ze is geslaagd! Ik heb hierdoor vandaag niet getraind. Wel heb ik lekker met Liz gewandeld.

 

Zaterdag

Vandaag vierde Rick en ik onze verjaardag. Hierdoor heb ik mezelf ook op zaterdag een rustdag gegund. Op mijn verjaardag had ik een jurkje aan van Supertrash. Ik heb veel complimenten gehad over mijn figuur. Iedereen vond me al slank. Het gaat dus echt de goede kant op!

 

Zondag

Vandaag ben ik ’s ochtends eerst naar Iros geweest. Altijd fijn om bij mijn witte vriendje te zijn. ’s Middags moesten we een wedstrijd van de wintercompetitie inhalen. Ik moest zoals altijd weer enkelen en dubbelen. Mijn enkel wedstrijd heb ik helaas verloren, maar mijn dubbel heb ik gewonnen. Ondanks dat ik het jammer vond van mijn enkel wedstrijd ben ik blij met de winst in de dubbel. Dubbel is ook meer mijn spel dus ik hecht daar meer waarde aan.

 

Dit was dus mijn afgelopen week. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen en ik hoop dat ik jullie misschien wel gemotiveerd heb. Tot het volgende sportdagboek dan maar weer!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*