27 april

Koningsdaglook 2020

Beauty, Make-up , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Koningsdag is dit jaar anders dan anders want: we vieren het allemaal zoveel mogelijk thuis. Vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus moeten we allemaal nog steeds zoveel mogelijk thuisblijven. Gelukkig houdt het merendeel van de Nederlanders zich hier goed aan. Maar dat we thuis moeten blijven, betekent natuurlijk niet dat we van Koningsdag geen feestje kunnen maken! Een feestje begint natuurlijk met jezelf mooi uitdossen en op Koningsdag doen we dat natuurlijk in onze nationale kleur: Oranje.

Koningsdag is niet compleet zonder een speciale Koningsdag make-up look. Daarom ben ik mijn make-up stash weer eens ingedoken en heb ik een leuke, zomerse (vind ik) Koningsdaglook voor jullie gecreëerd. Ik hoop dat jullie hiermee inspiratie op kunnen doen voor een mooie Koningsdaglook bij jezelf.

De producten

De producten die ik voor deze look heb gebruikt zal ik zoveel mogelijk stap voor stap benoemen.

CHANEL MAT LUMIÈRE

Het maken van een look begint natuurlijk met een egale basis. Daarom heb ik als eerste foundation aangebracht, ik heb daarvoor Chanel Mat Lumière gebruikt.

URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION ANTI AGING

Daarna heb ik mijn favoriete oogschaduwbasis van Urban Decay gebruikt. De Eyeshadow Primer Potion Anti Aging.

Zoeva 88 shimmery colours palette

Tijd om écht met de ooglook te beginnen. Ik gebruikte mijn palette van Zoeva met maar liefst 88 kleurtjes erin! Als eerste heb ik de oranje kleur (derde rij vanaf rechts, tweede kleur vanaf boven) over mijn bewegende ooglid aangebracht. De kleur die ik vervolgens mijn crease heb aangebracht komt uit een ander palette en die benoem ik straks.
In mijn ooghoek heb ik een gouden kleur aangebracht (links onderin), want ik vind de combinatie oranje en goud erg mooi.
Op mijn wenkbrauwbot heb ik een witte kleur met gouden ondertoon aangebracht (links derde vanaf boven).

Collistar Anniversare palette

De kleur die ik in mijn crease heb aangebracht komt uit het palette van Collistar. Dit palette heeft een oranje verpakking, beter kan niet toch? 😉 De kleur is bruin met een oranje toon erin en deze bracht ik dus aan in mijn crease en onder mijn onderste wimperrand.

Essence Liquid Eyeliner

Tijd voor eyeliner. Ik gebruikte deze fijne budgetvariant van Essence en trok een lijntje langs mijn wimperrand die ik eindigde met een wing.

PUPA DIVA’S LASHES MASCARA

Als mascara gebruikte ik Pupa Diva’s Lashes. Deze mascara geeft mijn wimpers volume en is fijn om aan te brengen.

RIMMEL BROW THIS WAY – 003 DARK BROWN

Mijn wenkbrauwen heb ik een beetje bijgekleurd met Rimmel Brow This Way in de kleur 003 Dark Brown.

Close-up ooglook

De ooglook ziet er na deze stappen als volgt uit.

Vervolg producten

Voor de rest van de look heb ik de volgende producten gebruikt.

ST. TROPEZ 3-1

Om te shapen heb ik mijn 3-1 palette van St. Tropez gebruikt. Di tis een bronzer, contouringspoeder en highlighter in een.

Inglot koraal blush

Als blush heb ik gekozen voor deze van Inglot omdat ik die goed bij de kleur oranje vind passen.

I Heart Make-up – Golden Goddes

Zoals ik al zei: ik vind de combinatie oranje en goud erg mooi. Dus als highlighter heb ik de Golden Goddes gouden highlighter gebruikt. Deze is overigens in de zomer, als je een beetje bruin geworden bent, ook erg mooi!

Inglot Lip Paint nr. 51

Omdat de ogen vrij knallend zijn, besloot ik de lippen rustig te houden. Ik koos voor een bruine lip paint van Inglot.

De uiteindelijke look

Om de look af te maken heb ik een oranje bloem in mijn haar gedaan en mijn oranje jurk met bloemen aangetrokken. De oorbellen die ik draag zijn oranje oorringen.

Door de bloemen is deze look best wel zomers vind ik. Ik ben blij met het resultaat en ik hoop dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren. Het is voor mij een tijd geleden dat ik zoveel make-up op mijn gezicht droeg, haha. Tijdens deze coronaperiode draag ik bijna geen make-up.

Ik hoor graag wat jullie van deze look vinden en hoe jullie Koningsdag of eigenlijk, Woningsdag vieren. Laat het me weten. Fijne dag allemaal!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*